top of page
P2141254.JPG

AANBOD

Particulier, zakelijk of tuinontwerp?

Als interieurontwerper is mijn passie het ontwerpen van ruimtes: woningen, projecten op de zakelijke markt en tuinen. Vanuit een moodboard en 2 á 3 indelingsopties kiezen we samen één optie. Deze optie werk ik uit in een 3D impressie, kleur- en materiaalplan en meubelplan.

P2141230.JPG
Interieurontwerp voor een nieuwbouw woning. Meubelplan en een kleurplan.

1

Interieur ontwerp

Particulier

Ben je op zoek naar een nieuwe indeling voor je interieur? Ga je verhuizen of verbouwen? Samen gaan we op zoek naar de fijnste indeling, meubels, mooiste materialen en kleuren.

Kantoorontwerp met meerdere kantoren. Met een maatwerk bankje, behang en bronzen stalen deuren is het een prachtige hal

2

Interieur ontwerp

Zakelijk

Nieuw kantoor, restaurant of hotel? Of wil je het beste halen uit iets bestaands op de zakelijke markt? Aan de hand van een interieuradvies op maat creëer ik graag een passend ontwerp.

Tuinontwerp voor een nieuwbouw woning.

3

Ontwerp

Tuin

Op zoek naar een ontwerp voor je tuin?  Ontwerp voor een tuinhuis? Een tuin is een verlenging van je woonkamer. Door middel van een plattegrond denk ik graag mee met de beste indeling.

'ELK INTERIEUR IS UNIEK EN WORDT OP MAAT ONTWORPEN'

Interieuradvies
op maat

Elke woning, bewoners, wensen en eisen zijn uniek. Daarom vraagt elk interieur om een andere investering voor het interieuradvies. Samen bespreken we de wensen en creëren we je droominterieur.

Schets met indelingen voor een woonkamer.
bottom of page