top of page
P2141244.JPG

Hi, nice to meet you!

Mijn passie voor interieur begon al op jonge leeftijd. Mijn moeder kocht af en toe interieur magazines voor me die ik helemaal uitspitte en na tekende. Door deze passie, mijn inlevingsvermogen en creativiteit ben ik dol op het creëren van interieurs met een eigen karakter.  

Lisanne Holtman interieurontwerper bij Studio Liho. Interieur ontwerp studio.

"Ik ben dol op het creëren van interieurs
met een eigen karakter."

Na de middelbare school kon ik me eindelijk gaan verdiepen in het vak interieur. Ik besloot dan ook een opleiding te volgen tot kleur- en interieuradviseur. Na 4 jaar behaalde ik mijn diploma, maar wilde ik toch nog een stapje verder. Ik begon op de Jan des Bouvrie Academie in Deventer. Na een interessante stage bij een interieurarchitect en een avontuurlijke stage in Australië wist ik het zeker, ik ben klaar om aan de slag te gaan als ontwerper. Tijdens deze studie begon ik met werken bij een grote woonwinkel. Hier heb ik bijna 7 jaar gewerkt als interieurontwerper. Waarbij ik zo’n 30 woonkamers per maand ontwierp, prachtige maatwerk meubels, de tofste kantoren en een restaurant heb mogen ontwerpen… Nu is het tijd om met deze ervaring en mijn enorme passie de mooiste interieurs voor jullie te gaan creëren.

P2141192.JPG
Lisanne Holtman interieurontwerper bij Studio Liho. Interieur ontwerp studio.
Tekening voor een woning. Mooi interieuradvies passend aan de ruimte en de wensen en eisen van de klant.

Theeleut!

Met wel 8 koppen thee per dag mag ik mezelf een echte theeleut noemen. Zomer of winter... Je zult mij altijd met een kopje thee aantreffen. Ik maak er dan ook graag een mooie beleving van, met een mooie theepot waar je de thee blaadjes in ziet dwarrelen en een fijn glas... Ik hoor jullie denken, geen mok?! Nee... Ik zie graag de kleur van mijn thee! Oké, soms maak ik een uitzondering. Ik neem altijd een mokje/koffiekopjes mee als souvenir. Het mokje dat jullie op de foto zien nam ik mee uit Griekenland. Ik hou dan ook erg van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Na een vakantie of reis kom ik altijd vol inspiratie en met nieuwe ideeën terug.

Op kantoor heb ik vele losse theesoorten. Komen jullie snel mijn favoriet proeven?

bottom of page