top of page

WERKWIJZE

Hoe ga ik te werk?

Indelingsopties voor een tussenwoning. Interieurontwerp en advies op maat.
Lisanne van Studio Liho op afstyling.
Schets voor een woonkamer met diverse indelingsopties.

Als interieur ontwerpstudio kan Studio Liho ondersteunen op elk gebied van interieur. Denk hierbij aan een advies over de indeling, het ontwerp van een maatwerk meubel of een compleet interieuradvies. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie of een verbouwing. Hieronder laat ik jullie zien hoe een interieuradvies er bij Studio Liho aan toe gaat. 

P2141230.JPG

Stappenplan

01

LET'S CONNECT

Een advies start met een vrijblijvend intake gesprek. Een interieur is erg persoonlijk en daarom vind ik het prettig om eerst kennis te maken. Samen bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen. Ook bekijken we de ruimtes en waar nodig meet ik deze in. 

03

ONTWERP

Aan de hand van 2 indelingsopties zullen we samen om tafel gaan om tot een definitieve indeling te komen. We plannen een afspraak in om het ontwerp in 3D te presenteren.

05

DEFINITIEF ONTWERP

Na samen tot het definitive ontwerp gekomen te zijn ontvangen jullie de definitieve tekeningen waar je mee aan de slag kan. Dit is in de vorm van een hardcopy boekje en stalen van de gekozen materialen.

02

LET'S START

Na de inventarisatie van de ruimtes en wensen ga ik aan de slag met een persoonlijke offerte. Omdat elk interieur uniek is, wordt elke offerte op maat gemaakt. Tenzij je kiest voor een standaard pakket. Na akkoord op de opdracht kan ik aan de slag!

04

PRESENTATIE

Het is zover! Aan de hand van een 3D impressie en stalen van de materialen laat ik jullie kennis maken met het interieurontwerp. We nemen alle details door en ik zal de ontwerp keuzes toelichten. 

06

REALISATIE

Nu is het tijd om die tekeningen werkelijkheid te laten worden. Jullie kunnen er voor kiezen om aan de hand van de tekeningen het zelf uit te voeren, maar ik kan ook ondersteuning geven bij dit proces. 

Interieuradvies

Voor particulieren heb ik een aantal pakketten samengesteld waaruit je kan kiezen. Wil je enkel op weg geholpen worden met een indeling voor jouw woning? Of wil je een compleet interieuradvies inclusief een 3D sfeerimpressie? Een kleuradvies voor jouw woonkamer? Bekijk dan de samengestelde pakketten.

Materialen en kleuren voor een interieurontwerp.
bottom of page